Berkelse Toneel Groep zoekt nieuwe spelers.
Toneelvereniging “Verenigde Berkelse Spelers” bestaat zo’n 62 jaar vanaf 1954. De vereniging gaat met de tijd mee en heeft haar naam gewijzigd en gaat verder onder de naam Berkelse Toneel Groep. Dit is niet de enige verandering. De vaste regisseur van de laatste jaren, Corrie de Roode, stopt. Zij heeft vele jaren voortreffelijk werk geleverd en mede dankzij haar werd er ieder jaar een succesvolle voorstelling op de planken gezet.

Gelukkig heeft de vereniging een nieuwe regisseur gevonden. Het is Vivien Erwich uit Bleiswijk. Zij is beroepsmatig al heel lang met toneel en regisseren bezig. Zij zit vol nieuwe en goede ideeën en is super enthousiast. De vereniging heeft voor het komend seizoen een nieuw toneelstuk geselecteerd. De titel is “Boer zoekt vrouw” (drie klepels in een hoenderhok),een komische klucht geschreven door Theo Akkermans. Een van de kippenboeren moet aan de vrouw worden geholpen en dat geeft de nodige komische situaties. Er zitten leuke typetjes en erg amusante teksten in het stuk.

Nieuwe leden
Toneelspelen is een leuke hobby. BTGL is op zoek naar enkele nieuwe acteurs, actrices, en mensen voor achter het toneel. Wij willen geïnteresseerden graag kennis laten maken met de vereniging. Vind je acteren en toneel ook leuk kom dan naar de open avond. Op deze avond worden wat passages uit “Boer zoekt vrouw” gelezen en wil de regisseur een beeld krijgen wie voor welke rol het meest geschikt is. Ook wordt uitleg gegeven over de repetities en streefdata van de uitvoeringen. De openavond wordt gehouden op DINSDAG 18 OKTOBER 2016AANVANG 19:30 uur  in de recreatieruimte van wooncomplex “ De Naeldhorst” aan de Van Naeldwijcklaan (ingang van Naeldwijcklaan) te Berkel en Rodenrijs. De Berkelse Toneel Groep nodigt geïnteresseerden van harte uit om naar deze avond te komen. Mocht u vooraf informatie willen dan kunt u c contact opnemen het de voorzitter van de BTGL, de heer Aad Hulst, telefoon 010-5113499 of de regisseur Vivien Erwich, telefoon 06-13644612.